< Zpět

Peter Venett nově dostupný i v Brně a Ostravě



Zaujala Vás nabídka našich služeb, ale máte to do našeho pražského krejčovství příliš daleko na to, abyste se přijeli osobně přesvědčit o jejich kvalitě? Nevadí, my přijedeme za Vámi! Ještě v rámci těchto zimních měsíců plánujeme navštívit dvě české metropole - Brno a Ostravu. S sebou si přivezeme řadu našich ukázkových obleků i košilí na míru a rovněž kompletní set vzorníků našich látek. Pokud tak máte zájem nechat si ušít za velmi výhodných podmínek oblek, košile či třeba i kabát na míru, stačí si zarezervovat schůzku. Podrobnosti naleznete v našem článku.

 

Vzhledem k tomu, že k nám řada našich zákazníků dojíždí z nejrůznějších koutů republiky, rozhodli jsme se, že nastal čas vydat se za Vámi. V následujících měsících tak začneme postupně objíždět větší města české republiky, abychom naše produkty a služby mohli nabídnout i těm zájemcům, kteří nemají možnost přijet do našeho pražského krejčovství.

Jako první navštívíme Brno a Ostravu. K dispozici jsou prozatím dva termíny, v rámci kterých budou individuální schůzky s jednotlivými zákazníky naplánovány za sebou v cca hodinových intervalech.

 

Termíny pro individuální schůzky v jednotlivých městech

 

Brno - pátek 20. února (od cca 10:00 do 19:00), konkrétní místo bude upřesněno v průběhu února 2015 

Ostrava - sobota 21 února (od cca 10:00 do 19:00), konkrétní místo bude upřesněno v průběhu února 2015

Pokud máte zájem nechat si ušít kvalitní oblek, košile či kabát na míru za velmi atraktivní cenu, kontaktujte nás co nejdříve pro zamluvení konkrétní hodiny pro schůzku s našimi krejčími. Naše kapacita je vzhledem k charakteru této akce omezena na maximálně 10 osob v každém městě.

 

Jakým způsobem budou probíhat schůzky a realizace celé zakázky?

 

1) V rámci individuální schůzky budete mít možnost výběru konkrétních látek na obleky a košile na míru, společně domluvíme konkrétní styl zakázky přesně podle Vašich představ (pokud potřebujete v tomto ohledu poradit, rádi tak učiníme) a rovněž Vám pod odborným dohledem našeho krejčího nabereme Vaše míry.

2) Vaše zakázka bude zhotovena a doručena na Vaší adresu nejdéle do 5 týdnů od objednání.

3) Nemusíte mít žádné obavy, zda Vám ušitý oblek či košile skutečně padnou - garantujeme Vaší 100% spokojenost. Pokud po doručení Vaší zakázky budete potřebovat realizovat jakoukoliv úpravu (například mírné prodloužení či zkrácení rukávů, zabrání či rozšíření saka či kalhot, atd.), můžete navštívit nejbližší krejčovství v okolí Vašeho bydliště a my Vám dodatečné náklady spojené s úpravami refundujeme oproti emailem či poštou zaslaným účtenkám a popisem realizovaných úprav.

4) V případě Vašeho zájmu Vám rovněž vytvoříme zákaznický profil na našem webu, ve kterém budou zaznamenány všechny Vaše míry. V budoucnu tak budete mít možnost objednávat nové obleky, košile a další produkty na míru jednoduše prostřednictvím našeho eshopu.

Naše ceny začínají již na 9 500 Kč za dvojdílný oblek na míru a 1 490 Kč za košili na míru. K tomu navíc možno využít výhodných balíčků - Oblek + 2x košile na míru - již od 11 900 Kč.

 

Proto neváhejte a pro rezervaci osobní schůzky v Brně či Ostravě volejte 777 898 840 nebo pište na cs@petervenett.com.   

Budeme se na Vás těšit!