< Zpět

Neviditelné tričko pod košile na míru od Peter Venett



Neustále pro Vás rozšiřujeme nabídku našich produktů a služeb a jsme rádi, že dnes můžeme prezentovat další naší novinku - "neviditelné tričko". Jedná se o originální český výrobek ze 100% bavlny představující alternativu k bílému tričku či tílku pod košili.

Neviditelné tričko je určeno těm, kteří si zvykli nosit pod košile tílka či bílá trička. Je vyrobeno ze 100% bavlny v tělové barvě, která je zárukou toho, že tričko pod košilí není za žádné situace rozpoznatelné - na rozdíl od klasických bílých triček a nátělníků. Dokonalá „neviditelnost" trička je zaručena i zpracováním materiálu, který je strečový a dokonale tak přilne k tělu.

Tričko má naprosto ploché tenké okraje, které se nerýsují ani pod nejtenčím košilovým materiálem, a díky výstřihu typu "V" není tričko vidět ani při rozepnutí knoflíčku košile. Dokonale saje pot a chrání před tvorbou mokrých skvrn na košili, což obzvláště oceníte v nadcházející letní sezóně.

Materiál trička je nesmírně příjemný, obzvlášť muži jsou nadšení, neboť tento materiál se běžně užívá pouze pro výrobu dámského prádla. Vzhledem k tomu, že je tričko vyrobeno ze 100% přírodních materiálů, nemá tendenci zapáchat.

Trička nemění svůj vzhled ani při denním praní (až na 60 stupňů) a nemusí se žehlit

Nošením neviditelného trička šetříte své košile, jelikož je nebudete muset tak často prát, a tak i naše košile na míru Vám vydrží déle.

Trička jsou dostupná v našem krejčovství a brzy rovněž i v našem eshopu. Jsou vyráběny pro muže i ženy (dámská trička se výborně hodí pro zakrytí spodního prádla, avšak i pod tenké svetříky).

Aktuální akce - při zakoupení košile či obleku na míru od Peter Venett získáte pánské neviditelné tričko s 10% slevou za 535 Kč (běžná maloobchodní cena 595 Kč).