< Zpět

Rozšíření nabídky látek na obleky na míru šité v ČR



S potěšením Vás můžeme informovat o dalším rozšíření nabídky látek, ze kterých Vám ušijeme oblek na míru v České republice. Jedná se o nové kolekce materiálů REDA, DRAGO a dalších světových značek a dále i limitovanou selekci zimních látek od různých dodavatelů.

Vzorník Reda

Současná situace na trhu s pánskou módou prochází turbulentním obdobím a to nejen kvůli celosvětové pandemii koronaviru. Jsme si vědomi, že řada našich zákazníků by v této době ráda podpořila české výrobce, a proto jsme se rozhodli dále rozšířit nabídku materiálů, ze kterých Vám ušijeme oblek na míru v České republice. Jedná se o plnohodnotnou alternativu k naší současné dominantní výrobě v Thajsku. 

Záleží tedy jen na Vás, zda se rozhodnete nechat si ušít oblek na míru prostřednictvím naší společnosti v Thajsku či v ČR. Ačkoliv jsou ve výrobním procesu v ČR a v Thajsku určité odlišnosti, které Vám detailně vysvětlíme u nás v krejčovství, můžete se spolehnout, že v obou případech uděláme maximum pro Vaší spokojnost. 

Aktuálně u nás můžete vybírat z více než 1 000 látek na obleky na míru a zhruba stejného počtu látek na košile na míru, ze kterých šijeme v Thajsku.

Pro českou produkci je v nabídce aktuálně cca 500 látek na ušití obleku na míru. A samozřejmě i v tomto případě máte možnost výběru prémiové kontrastní podšívky a specifikace všech dalších detailů zakázky tak, jak jste zvyklí. Cena obleků na míru šitých v ČR začíná na 13 400 Kč. Obleky na míru z naší české produkce je v současnosti možné objednávat pouze osobně v našem kamenném krejčovství, nikoliv v eshopu.

Malou ochutnávku dostupných materiálů si můžete prohlédnout níže ve fotogalerii.

Budeme se těšit na Vaší návštěvu!

Tým Peter Venett