< Zpět

Luxusní konfekční obleky Peter Venett



Vyslyšeli jsme přání některých zákazníků, kteří hledají reprezentativní a dobře padnoucí oblek, avšak nemají čas čekat na ušití obleku na míru několik týdnů. Jste-li v časovém presu a potřebujete mít nový oblek okamžitě k dispozici a máte přitom alespoň trochu konfekční postavu, máme pro Vás ideální řešení. Luxusní konfekční obleky značky Peter Venett jsou v prodeji již za 8 900 Kč!

V naší kamenné prodejně i zde na e-shopu jsou nově dostupné tři modely prémiových obleků, které jsou pro Vás připraveny ihned k odebrání. Jedná se o malosériovou výrobu v řádu několika desítek kusů.

Aktuálně jsou dostupné obleky tmavě modré, světlejší modré a šedé barvy.

Všechny modely byly pečlivě navrženy našimi návrháři a zpracovány do nejmenších detailů. Obleky jsou šity v moderním slim-fit střihu se šikmými kapsami, s užší fazonou, dvěma zadními rozparky a ozdobným štepováním klopy a kapes saka.

Jako svrchní materiál byly použity 100% vlněné látky značky Reda 110s, podšívka je ze 100% viskozy. Tedy žádný polyester, ve kterém byste se potili. Všechny modely jsou šity v ČR.

Obleky jsou ušity s nezakončenými nohavicemi, takže se jejich délka upraví přesně dle potřeb Vaší postavy. Pokud navštívíte naše kamenné krejčovství, všechny případné úpravy obleku Vám provedeme zdarma v nejkratším možném termínu!

Oblek světlejší modré barvy je vhodny na denní nošení. Jedná se o svěží model s kontrastními knoflíky a podšívkou.

 

Oblek šedé barvy je vhodný na celodenní nošení.

 

Oblek tmavě modré barvy je vhodný na denní i večerní nošení.

 

Cena konfekčního obleku Peter Venett je 8 900 Kč včetně DPH, na e-shopu jsou stejné modely dostupné o 500 Kč levněji.